fbpx

Meld je hier online aan voor onze school

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Lammenschans College? Wacht dan niet langer en meld je aan via het online aanmeldformulier. Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult, het formulier moet namelijk ook meteen digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken. Het formulier is niet geschikt om op je mobiel of tablet in te vullen, dus neem er even de tijd voor achter je laptop of desktop.

Toelichting ouder/verzorger

Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldprocedure in overzichtelijke stappen.

  1.  Om het online aanmelden te starten, dient u allereerst van 1 ouder/verzorger het e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Deze ouder/verzorger is vanaf dit moment eerste contactpersoon voor de aanmelding en dient het aanmeldingsformulier tevens te ondertekenen. Wij vragen u dit goed te controleren op juistheid. Voor de aanmelding is 1 handtekening van 1 ouder/verzorger voldoende.
  2. Klik vervolgens op “Verder naar aanmelden”. U komt nu bij het online aanmeldingsformulier. U dient alle velden in te vullen. Indien een veld voor uw kind niet van toepassing is, graag “nvt” invullen.
  3. Na het klikken op ‘Ondertekenen’ ontvangt u per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail.

De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldingsformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van documenten, zoals het adviesblad van de basisschool en eventuele verklaringen. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, neem gerust contact met onze administratie via lammenschans@davinci-leiden.nl of 071- 5769205.

Online aanmelden voor het Da Vinci College Lammenschans