fbpx

Online open dag en ouderavond goed verlopen!

Online open dag

We konden dit jaar vanwege de coronamaatregelen helaas geen fysieke open dag organiseren. We hebben daarom met het hele team flink de schouders eronder gezet en op korte termijn een online open dag georganiseerd. Het was heel spannend of het allemaal zou lukken en of de techniek ons niet in de steek zou laten, maar wat is het goed gelukt!

Met ruim 250 bezoekers was de online open dag op zaterdag 30 januari heel goed bezocht. Vooraf zijn door de docenten de goodiebags met materialen voor de proeflessen persoonlijk bij alle leerlingen die zich hadden ingeschreven thuis langs gebracht. In de proeflessen werd hier veel gebruik van gemaakt en werd heel leuk meegedaan door de leerlingen. Ook de live chat via de website werd goed gebruikt. Het chat-team van docenten is de hele ochtend druk geweest met het beantwoorden van vragen. Hopelijk heeft iedereen een goed beeld gekregen van onze prachtige school.

Op de online open dag pagina was een link te vinden naar onze virtuele rondleiding door de school. Wil je deze graag terug kijken? Dat kan via de knop hieronder.

Bekijk hier de virtuele tour

Open dag gemist? Of niet vooraf ingeschreven? De goodiebags kunnen deze week nog steeds worden afgehaald bij ons schoolgebouw.

Online ouderavond

Ook de online ouderavond op dinsdag 2 februari is heel goed verlopen. Rond de 75 ouders hebben de ouderavond met presentaties gevolgd en gechat met het team van docenten en ouders.

Genoeg gezien? Meld je dan hier aan voor onze school.

Meld je aan voor onze school