fbpx

Agenda voorlichtingsmomenten

Inschrijven voor woensdagmiddag activiteiten

De komende woensdagmiddagen hebben we een aantal leuke activiteiten voor jullie gepland. Zo kun je op woensdag 15 september bij ons je schoolspullen komen pimpen. Onze art docent gaat met je aan de slag om jouw nieuwe schoolspullen helemaal te gek te maken. Je neemt je eigen schoolspullen mee, materiaal om te pimpen krijg je van ons. Op 29 september organiseren we een spellenmiddag. Leer nieuwe mensen kennen en ga lekker sportief uit je dak. Zorg ervoor dat je je sportkleding aan hebt. Op 6 oktober is er een techniekmiddag. Hier laten we je zien wat voor coole dingen we allemaal doen op het Lammenschans met techniek en technologie. Zorg ervoor dat je een etui met pen, potlood, kleurpotloden, schaar en lijm meeneemt. Tijdens de Kinderboekenweek werken wij samen met de bibliotheek om een geweldige themamiddag voor jullie in elkaar te zetten, we zien je dan graag op woensdag 13 oktober bij ons op school.

29 september woensdag - 14:00 tot 16:00 uur

Spellenmiddag

Voor: Leerlingen groep 7/8
Leer nieuwe mensen kennen en ga lekker sportief uit je dak. Zorg ervoor dat je je sportkleding aan hebt.

Aanmelden
06 oktober woensdag - 14:00 tot 16:00 uur

Techniekmiddag

Voor: Leerlingen groep 7/8
Hier laten we je zien wat voor coole dingen we allemaal doen op het Lammenschans met techniek en technologie. Zorg ervoor dat je een etui met pen, potlood, kleurpotloden, schaar en lijm meeneemt.

Aanmelden
13 oktober woensdag - 14:00 tot 16:00 uur

Kinderboekenweekmiddag

Voor: Leerlingen groep 7/8
Tijdens de Kinderboekenweek werken wij samen met de bibliotheek om een geweldige themamiddag voor jullie in elkaar te zetten, we zien je dan graag op woensdag 13 oktober bij ons op school.

Aanmelden
13 oktober woensdag - 19:00 tot 21:00 uur

Thema-avond over leesmotivatie

Voor: Ouders/verzorgers
Op woensdag 13 oktober organiseert het Da Vinci College Lammenschans in samenwerking met de bibliotheek Leiden een thema-avond over de leesmotivatie bij kinderen. De avond is bedoeld voor ouders en verzorgers die hun kinderen graag aan het lezen krijgen.

Aanmelden