fbpx

Voorlichtingavond voor ouders, Dinsdag 8 februari 2022

Wilt u meer informatie over onze school? Op 8 februari organiseren we een voorlichtingsavond, speciaal voor ouders, van 19.30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze avond kunt u direct in contact komen met docenten, de ondersteuning, en de schoolleiding en al uw vragen stellen. Tevens bieden wij informatie over onder andere de (keuze-) vakken, begeleiding en coaching, keuzewerktijd, de zachte landing op onze @homes en wat vmbo- en mavo-onderwijs bij ons precies inhoudt.

Vanwege Corona hebben we besloten om de avond voor de ouders ook dit jaar weer online te doen. We hebben wel een mooi programma voor u klaar liggen. Tijdens deze meeting krijgt u uiteraard ook de kans om vragen te stellen aan onze collega’s. Dit kan live maar ook via de chat.

U kunt deelnemen door te klikken op de knop hieronder. U wordt dan vanzelf doorgelinkt naar een Teams meeting buiten de pagina.

Gebruikt u een computer en staat er al Teams op uw computer? Dan start de presentatie vanzelf daarin. Heeft u geen Teams? De meeting opent dan automatisch in de browser.  Gebruikt u uw mobiel? Dan moet u vooraf even Microsoft Teams downloaden. De app is gratis en veilig en je hoeft verder geen account aan te maken of in te loggen.

Mocht u toch een vraag willen stellen aan de schoolleiding, de ondersteuningscoördinator of de ouders? Geef het door aan lammenschans@davinci-leiden.nl  en we maken een persoonlijke afspraak met u.

We zien u graag op dinsdag 8 februari 2022!

Aanmelden voorlichtingsavond Volg de voorlichtingsavond

Wij zijn VMBO, Dinsdag 11 januari 2022

Op 11 januari vindt de voorlichtingsavond  ‘Wij zijn VMBO’ plaats. Dit is een samenwerking tussen het Da Vinci College Lammenschans, Beroepscollege Leystede en Yuverta VMBO Oegstgeest. 

Gezien de omstandigheden vindt de voorlichtingsavond online plaats. Via onderstaande knoppen kun je je aanmelden en de livestream bekijken.

Alvast dank en hopelijk tot 11 januari!

Aanmelden voorlichtingsavond VMBO Website VMBO Bekijk de livestream