fbpx

Voorlichtingavond voor ouders, Dinsdag 8 februari 2022

Wilt u meer informatie over onze school? Op 8 februari organiseren we een voorlichtingsavond, speciaal voor ouders. Tijdens deze avond kunt u direct in contact komen met docenten, de ondersteuning, en de schoolleiding en al uw vragen stellen. Tevens bieden wij informatie over onder andere de (keuze-) vakken, begeleiding en coaching, keuzewerktijd, de zachte landing op onze @homes en wat vmbo- en mavo-onderwijs bij ons precies inhoudt.

Natuurlijk hopen wij dat we deze avond voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de voorlichtingsavond willen we u  vragen alvast aan te melden. Dit kan via de knop hieronder. Als er meer bekend is over de invulling van de voorlichtingsavond sturen wij een e-mail rond.

Meer informatie over de start- en eindtijden volgt nog!

Schrijf u in via de onderstaande knop en u ontvangt binnenkort meer informatie.

We zien u graag op dinsdag 8 februari 2022!

Aanmelden ouderavond

Wij zijn VMBO, Dinsdag 11 januari 2022

Op 11 januari vindt de voorlichtingsavond  ‘Wij zijn VMBO’ plaats. Dit is een samenwerking tussen het Da Vinci College Lammenschans, Beroepscollege Leystede en Yuverta VMBO Oegstgeest. 

Gezien de omstandigheden vindt de voorlichtingsavond online plaats. Via onderstaande knoppen kun je je aanmelden en de livestream bekijken.

Alvast dank en hopelijk tot 11 januari!

Aanmelden voorlichtingsavond VMBO Website VMBO Bekijk de livestream