fbpx

Open dag, Zaterdag 5 februari 2022

Beste leerlingen van groep 7 en 8, beste ouders, 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school? 

Op zaterdag 5 februari 2022 vindt de Open Dag plaats. Natuurlijk hopen wij dat we deze dag voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de Open Dag willen we jullie vragen je alvast aan te melden. Dit kan via dit aanmeldformulier. Als er meer bekend is over de invulling van de Open Dag sturen wij een e-mail rond.

Willen jullie graag alvast een ‘kijkje’ in de school nemen? Dat kan digitaal door  op de virtuele tour te klikken. Tijdens deze virtuele tour, die bestaat uit (360 °-) foto’s, filmpjes, informatielinkjes en allerlei andere leuke verrassingen, krijg je hopelijk toch een beetje het gevoel binnen te zijn geweest in onze school en onze @homes.  Daarnaast zullen er op deze dag ook allerlei online activiteiten worden georganiseerd waaraan jij (interactief) kunt deelnemen.

Voor jullie ouders zal er ook genoeg te zien en te doen zijn.  Ouders kunnen op verschillende manieren in contact te komen met medewerkers van onze school en een afspraak maken voor een rondleiding.

Ben je geïnteresseerd? Houd dan goed de website in de gaten en meld je alvast aan!  Meer informatie over de start- en eindtijden en wat er precies gaat gebeuren, volgt nog.

Schrijf je in via de onderstaande knop en je ontvangt binnenkort meer informatie.

We zien je graag op 5 februari 2022.

Aanmelden open dag

Andere voorlichtingsmomenten

Bekijk via onderstaande knop onze voorlichtingsavonden.

Voorlichtingsavonden

Virtuele rondleiding door de school

Wil je de virtuele rondleiding van vorig jaar graag terug kijken? Dat kan via de knop hieronder.

Virtuele rondleiding